Blog

Strategy in Action

Vil du være en Fremtidsstarter?

Alle de virksomhedsledere, jeg møder, er helt med på, at der er opstået nye vilkår for at lede deres virksomhed. Men det er en vanskelig ledelsesmæssig opgave at udvikle fremtidens forretninger samtidig med, at man skal håndtere hverdagens krævende drift.

Især hvis man ikke lige ved, hvordan man rent praktisk skal angribe fremtiden på en målrettet og effektiv måde. 

Så falder man hurtigt tilbage til at fokusere alle sine ressourcer på at løse opgaven med at eksekvere den nuværende forretning. Det er den opgave, man kender bedst. Og måske også den opgave, man føler sig bedst kvalificeret til at løse. 

Jeg har gennem de seneste år udviklet, testet og anvendt en effektiv metode til at blive, det jeg kalder for en Fremtidsstarter. 

Lederen, der går forrest i den modige, innovative og offensive udvikling af virksomheden samtidig med, at man fortsat leverer de gode resultater på bundlinjen.

Lederen, der ikke bare evner at føre sin virksomhed sikkert ind i fremtiden, men også formår at forløse virksomhedens sande potentiale.

Vil du være en Fremtidsstarter, så kan du med fordel læse min nye bog, der beskriver processen og erfaringerne med dette arbejde fra både internationale og danske virksomheder.

Bogen er ikke nogen facitliste eller trylleformular, når det kommer til den strategiske transformation af din virksomhed. Bogen er
en praktisk guide til at få taget hul på arbejdet med at udvikle og forandre din virksomhed, inden det er for sent. 

Læs mere om, hvordan du rent praktisk kan komme igang med udviklingen af din virksomheds fremtid på fremtidsstarter.dk

Du kan også downloade det gratis Kapitel 2 – Surf på bølgerne af forandring samme sted.

Har I vindermentalitet i strategiprocessen?

Har I stadig en stor sult efter at vinde flere kunder, erobre nye markeder, effektivisere driften, skabe enestående produkter og etablere en arbejdsplads, der kan tiltrække de bedste medarbejdere?

Har I klare og store målsætninger for, hvilken virksomhedskultur, I vil opbygge? Og hvilken brand kapital I jagter i form af brand kendskab, associationer og relationer? Har I styr på, hvordan I kan udnytte et sådant stærkt fundament som afsæt til at opnå en endnu mere profitabel drift. Men også til at tage de nødvendige store spring ind på helt nye forretningsområder?

Dyrker din virksomhed sandheden eller ignorancen?

Tillad mig at dyrke den mest klassiske historie om magelighed og manglende Sult I Paradis endnu engang. Der er et par praktiske, håndfaste og konkrete forslag til dig og din virksomhed nederst i dette post.

Apples og Nokias forhold til fremtiden i starten af dette årtusinde står i skærende kontrast til hinanden. 

Allerede i 2005, mens iPod-salget slog alle rekorder, advarede Steve Jobs Apples bestyrelse med udtalelsen: 

Mangler din virksomhed differentiering og acceleration?

Endnu en workshop med fokus på differentiering er afsluttet sammen med energifyldte ledere og medarbejdere fra IT Relation. 

Jeg har arbejdet intensivt med IT Relation siden 2010, hvor jeg var med til at  skabe virksomhedens unikke DNA i form af Hverdagens IT Superhelte, der dyrker No Problem kulturen. 

Vil du være en Fremtidsstarter?

Alle de virksomhedsledere, jeg møder, er helt med på, at der er opstået nye vilkår for at lede deres virksomhed. Men det er en vanskelig ledelsesmæssig opgave at udvikle fremtidens forretninger samtidig med, at man skal håndtere hverdagens krævende drift.

Især hvis man ikke lige ved, hvordan man rent praktisk skal angribe fremtiden på en målrettet og effektiv måde. 

On a winning streak

Being on the board of FC Midtjylland is an exciting job. Being on a winning streak not only make us proud, it motivates even more innovative thinking and hard work on and off the pitch.

Writing retreat

Klitmoller, the danish surfmekka known as Cold Hawaii, is one of my favourite writing retreats. No doubt it’s going a lot better with my upcoming book, than it does with my surfing.

Strategy launch in Sun-Air of Scandinavia

Following almost a year of preparations we just launched the Sun-Air transformation strategy for the entire organization. Great days with great employees. Simply put in Sun-Air We Rise To Shine.

Updates directly in the mailbox!

Get new stories, examples and ideas that can inspire your company's development and transformation.

Insider insights, Outsider inspiration

100 day sprints and advertising campaigns that fix everything. That’s not me.

I drive your company’s business transformation from the inside with an experienced eye toward outside opportunities. That’s the only way to achieve long term impact with your company’s leaders and teams.

It takes a combination of insider insights and outsider inspiration to help a company move from its current frameworks to achieve a larger vision.

 

Henrik Hyldgaard
Stranden 4,
DK-6000 Kolding

LinkedIn