Har I stadig en stor sult efter at vinde flere kunder, erobre nye markeder, effektivisere driften, skabe enestående produkter og etablere en arbejdsplads, der kan tiltrække de bedste medarbejdere?

Har I klare og store målsætninger for, hvilken virksomhedskultur, I vil opbygge? Og hvilken brand kapital I jagter i form af brand kendskab, associationer og relationer? Har I styr på, hvordan I kan udnytte et sådant stærkt fundament som afsæt til at opnå en endnu mere profitabel drift. Men også til at tage de nødvendige store spring ind på helt nye forretningsområder?

Har I fået skabt en mentalitet, hvor I kontinuerligt tager jer lidt tid til at reflektere over, hvad der skal til at for at vinde. Ikke bare på nutidens men også fremtidens markeder?

Har I tilstrækkeligt med ærlighed i strategiprocessen?

Dyrker I sandheden om jeres nuværende præstationer, situation på markedet og innovationsevne. Eller har I stirret jer blinde på jeres flotte og imponerende pokalskab?

Sørger I for at få feed-back, gøre væsentlige indsigter og få vigtige statistikker på jeres indsats. Eller nøjes I med “tyrkertroen” på, at I gør alt det rigtige baseret på måske forældede erfaringer?

Har I fået afstemt forventningerne med bestyrelsen i forhold til at investere tilstrækkeligt af indtjeningen i udviklingen af fremtidens forretninger? Eller tænker I, at I kan kapitalisere jer succesrigt ind i fremtiden – et godt regnskabsår ad gangen?

Leder I virksomheden for at vinde? Eller handler det for jer udelukkende om ikke at tabe den success, I har fået bygget op - en defensiv tilgang til fremtiden, der efterhånden er velkendt som den ultimative tabermentalitet!

Sidst men ikke mindst har I både evnen, viljen og modet til at tænke nyt, gå jeres egne veje og aldrig stoppe med at gøre det? Eller tænker I, at I finder den hurtigste og mest sikre vej til guldmedaljerne ved at gå I de andres succesrige fodspor?